Šivenje zavesa


Nakon odabira odgovarajućeg materijala za opremanje Vašeg prostora, sledeći korak jeste izrada finalnog proizvoda po Vašim dimenzijama koji će se savršeno uklopiti u dati ambijent. Delatnost kojom se firma MAJA bavi, pored velikog asortimana materijala za opremanje enterijera, jeste i šivenje zavesa prema Vašim merama.Za nas zadovoljan potrošač predstavlja osnovni cilj, odnosno da kroz proces odabira ali i obrade dobijete adekvatne informacije i savete od strane naših zaposlenih, da bi krajnji rezultat bio kvalitetan proizvod u čijem stvaranju upravo Vi možete doprineti svojim idejama, a na nama je da ih sprovedemo u delo, dok je sve to propraćeno vrlo pristupačnim cenama, kako materijala tako i usluga.

 

Uzimanje mere


Dugogodišnje iskustvo u opremanju enterijera tekstilom nam je pružilo uvid u neophodnost konsultovanja prilikom uzimanja mera i obrade samih proizvoda. Vaša ideja i naš profesionalni savet mogu biti idealna kombinacija za dekorisanje prostora različitih namena.


Do sada smo imali to zadovoljstvo da radimo više različitih vrsta projekata, od opremanja životnog prostora, preko poslovnog ambijenta, ali i ugostiteljskih objekata.


Naš tim u svakom trenutku stoji na raspolaganju svakom zainteresovanom potrošaču da na licu mesta uzme mere, ali i da vodi kroz sam proces odabira materijala, što će na kraju rezultirati sa uspešno odrađenim projektom u najbržem vremenskom roku.


Montaža


U zavisnosti od izbora materijala i vrste zavese, nudimo i razne mogućnosti ugradnje i montaže. Ukoliko su u pitanju klasične zavese i njihovo kačenje se zasniva na principu zidnih ili plafonskih garnišni, naš tim će precizno i prema Vašim instrukcijama ugraditi željeni proizvod.


Takođe kod mehanizama za zavese postoje razne varijacije prilikom kačenja, pa se u skladu da mogućnostima preporučuje najbolje i najpraktičnije rešenje za ugradnju i ove vrste proizvoda. Uvek profesionalni, precizni i spremni da u najkraćem vremenskom roku izađemo u susret željama kupaca je naš prepoznatljiv pečat među mnogobrojnim klijentima.
Uslužno šivenje


Proizvodi koje mi možemo sašiti po Vašim dimenzijama pored klasičnih zavesa i draperija, su i stolnjaci, prekrivači, dekorativni kuhinjski draperići, ukrasni jastučići.


Pošto u ponudi imamo razne vrste materijala koji su pogodni za obradu i kombinovanje sa raznim tipovma kako nameštaja, tako i ostalih detalja Vašeg ambijenta. Iz naše široke ponude materijala, izaberite onaj koji će najviše odgovarati Vašim idejama i mi ćemo Vam po veoma pristupačnim cenama i u vremenskom okviru koji je prethodno utvrđen Vaš proizvod sašiti.


Što se tiče vrsta uslužnog šivenja, postoji više varijanti, bilo da se radi o klasičnoj korekciji visine zavese uz porubljivanje ivica i eventualno prišivanje trake za zavesu koja ima funkciju da Vam obezbedi željeni efekat nabora.


Takođe razne vrste izrade ukrasnih draperija i različitih krojeva su zastupljeni u našoj ponudi, gde uz Vašu ideju i naše iskustvo možemo dobiti savršeno opremljen prostor. Kao deo asortimana u našoj firmi su zastupljeni i stolnjaci, kako gotovi, tako i na metraži, što implicira da stolnjak takođe može biti odrađen prema željenim dimenzijama. Ili pak ako se odlučite da svoj prostor oplemenite nekim od raznobojnih prekrivača, možemo Vam sašiti po meri, takođe tu su i mnogobrojni materijali pogodni za izradu dekorativnih jastučića. Vaša ideja, naš izbor materijala i odlična usluga mogu dovesti do idealnog proizvoda koji će Vašem prostoru pružiti željeni efekat.

Brza isporuka

na teritoriji Republike Srbije

Podrška

svakim danom od 09 - 17h

Povraćaj robe

14 dana od dana prijema

069 37 57 350

Call centar

Besplatna dostava

za porudžbine preko 8000 rsd

Top