Idealna posteljina

28. Mar 2019
Pamuk je najbolji, pri kupovini posteljine obratite pažnju na sirovinski sastav – neke posteljine sadrže određen procenat sintetike, pa izbegavajte ove modele i uvek birajte onu od 100% pamuka. Osim što je pogodna za svako godišnje doba, pamučna posteljina se lako održava i pegla. Važno svojstvo je to što se može prati na visokoj temperaturi, kada dolazi do uništenja grinja. Prednost pamuka je to što je on ugodan za kožu i diše, pa se ne znojimo.

Važnost gustine tkanja, odabir prikladne posteljine vrlo je važan iz još jednog razloga – ona je u direktnom kontaktu s kožom tela i lica. Prilikom kupovine obavezno povedite računa o gustoći tkanja. Formula je jednostavna: što je veća gustoća, to će čaršavi i jastučnice biti mekši. Gustoća tkanja meri se po broju niti po kvadratnom metru, naravno – što više niti, to bolje. U ovom slučaju važi ona stara „koliko para, toliko muzike“.

Vodite se udobnošću i godišnjim dobom, Iako obožavate flanel ili deblje mekše prekrivače, oni vam neće biti baš korisni za vreme letnjih vrućina. Isto tako, saten nije dobro rešenje u januaru ili februaru, kada su temperature niske. Za našu klimu, dakle, morate imati bar dva kompleta posteljine u skladu sa sezonom – ili se jednostavno odlučite za jedan, ali kvalitetan i pogodan za sva godišnja doba.

Arhiva

Brza isporuka

na teritoriji Republike Srbije

Podrška

svakim danom od 09 - 17h

Povraćaj robe

14 dana od dana prijema

069 37 57 350

Call centar

Besplatna dostava

za porudžbine preko 8000 rsd

Top